Casus; angstig meisje

Gepubliceerd op 23 juni 2024 om 21:53

Ik behandel ontzettend graag en met heel veel plezier kinderen. Of ze nu 4 zijn of 17, in ieder kind zit een leuke uitdaging. Onlangs nog had ik een meisje in mijn stoel van 8 jaar, ontzettend bang voor de tandarts maar ze was wel nieuwsgierig. Haar moeder benaderde mij enkele weken daarvoor omdat ze niet zo goed meer wist wat te doen, aangezien haar dochter bij geen enkele behandelaar haar tanden liet zien. Ik zie daar dan natuurlijk een uitdaging in maar ben naar de ouders ook altijd eerlijk en realistisch. Je hoopt dat het lukt en dat het kindje met een positieve ervaring je praktijk verlaat maar het kan ook anders gaan. 

Gelukkig ging dit goed, heel goed zelfs! Ik mocht haar tandjes "tellen", ik mocht het zelfs polijsten. En samen met mijn poetspaard hebben we het poetsen geoefend. GE-WEL-DIG! Niet alleen voor mij, maar nog veel meer voor moeder én kind. 

Heb jij ook een kindje dat bang is voor de tandarts? Neem gerust, geheel vrijblijvend contact op, en dan bespreken we samen wat ik voor jullie kan betekenen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.